Federica Russo
PASTRY CHEF
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"Through my hands I wish to convey the same emotions I feel when making a cake: each recipe is a beautiful love story between the ingredients, whose happy ending depends on the ability to correctly dose and perfectly balance flavours". YourStory introduces Federica Russo, Pastry Chef at Fabrizio Galla's Pastry in Turin. Awarded at the World Pastry Stars 2018 as best female pastry chef and winner of the 2018 edition of the À la folie competition organized by Delifrance. IT: "Attraverso le mie mani voglio trasmettere le stesse emozioni che provo quando creo un dolce: ogni ricetta è una bellissima storia d’amore tra gli ingredienti, il cui lieto fine dipende dalla capacità di dosare e bilanciare correttamente i sapori, in un equilibrio perfetto". YourStory racconta Federica Russo, giovane pasticcere del laboratorio di Fabrizio Galla a San Sebastiano Po, Torino. Premiata al World Pastry Stars 2018 come miglior pasticcere donna e vincitrice dell'edizione 2018 del concorso À la folie organizzato da Delifrance. |